Zing ook mee

Samen mooie muziek maken

Zingen in Broek in Waterland

In 2017 vierde ons koor het honderdvijfentwintig jarig bestaan. Maar het is nog altijd springlevend! Het repertoire: klassiek en soms wat lichter. We zijn een koor met tradities, zoals de jaarlijkse concerten in de sfeervolle Broeker kerk. Maar ook een koor dat graag verrassende nieuwe mogelijkheden verkent. En vooral: in een ongedwongen sfeer werkt aan goede muzikale prestaties.

Kom eens langs, proef de sfeer, zing mee!

Ons koor repeteert in de bibliotheek bij het Broeker Huis, woensdag­avond van 20.00 tot 22.00 uur. De eerste vier repetities kun je vrijblijvend en gratis bijwonen.

• Druk, druk, druk…? Zingen is ontspannend!
  • Toe aan een nieuwe uit­daging? Ontdek dat ook jij kunt zingen.
  • Kun je geen noten lezen? Ook jij bent van harte welkom!
  • Eerder gezongen? Doe bij ons nieuwe muzikale ervaringen op.

Tijdens de generale repetitie voor het kerstconcert (2017).

‘Mooie muziek maken in een ongedwongen sfeer.” Zo zou je onze wekelijkse repetities kunnen samenvatten. Onder de inspirerende leiding van dirigent Joep van der Oord studeren we de muziek in en werken aan onze stemtechniek. En – niet te vergeten – er komt ook regelmatig een vrolijke noot voorbij!

Iedereen is welkom om bij ons te komen zingen, maar we zijn vooral dringend op zoek naar mannen die ons koor willen versterken.

Speciaal gezocht:

• enthousiaste mannen