Zing ook mee

Samen mooie muziek maken

Zingen in Broek in Waterland

Ons koor is honderdvijfentwintig jaar oud, maar nog altijd springlevend. Het repertoire: klassiek en soms wat lichter. We zijn een koor met tradities, zoals de concerten in de sfeervolle Broeker kerk. Maar ook een koor dat graag verrassende nieuwe mogelijkheden verkent. En vooral: in een ongedwongen sfeer werkt aan goede muzikale prestaties.

Kom eens langs, proef de sfeer, zing mee!

• Druk, druk, druk…? Zingen is ontspannend!
  • Toe aan een nieuwe uit­daging? Ontdek dat ook jij kunt zingen.
  • Kun je geen noten lezen? Ook jij bent van harte welkom!
  • Eerder gezongen? Doe bij ons nieuwe muzikale ervaringen op.

Tijdens de generale repetitie voor het kerstconcert (2017).

Het enthousiasme van dirigent Gerarda Bloem staat wekelijks garant voor een avondje mooie muziek in een ongedwongen sfeer, met Corrien van Dam aan de piano. We zingen deels klassieke muziek en deels wat lichtere werken, waarbij we altijd streven naar afwisseling.

Ons koor repeteert in de bieb bij het Broeker Huis, woensdag­avond van 20.00 tot 22.00 uur. De eerste vier repetities kun je vrijblijvend en gratis bijwonen.

Iedereen is welkom om bij ons te komen zingen, maar we zijn vooral dringend op zoek naar mannen die ons koor willen versterken.

Speciaal gezocht:

• enthousiaste mannen